St. Historische Werf Edam

SHWE

menu

Veiligheid en Faciliteiten 

Veiligheid en faciliteiten

Veiligheid: De Wr167 voldoet aan alle veiligheidseisen. Er zijn uiteraard voldoende zwemvesten aanwezig Een verbandtrommel en brandblusser maken deel uit van de standaarduitrusting. Boven windkracht 5 word er niet uitgevaren, hier leest u meer over in de voorwaarden.

Voorzieningen: De indeling van de WR167 is eenvoudig, een grote diepe kuip en onder het voordek een gezellig vooronder. Vanwege de diepe kuip is de WR167 uitermate kindvriendelijk. Onder zeil heeft de WR167 nauwelijks last van golfslag. Door deze eigenschappen is het heel comfortabel varen met de WR167. Het is geen luxueus jacht maar het ontbreken van luxe betekend beslist niet dat een dag buitengaats met deze historische Wieringeraak onderdoet voor een zeiltocht met een luxe schip. Sterker nog, het ontbreken daarvan geeft juist een bijzondere charme aan het geheel.

Bestemming: Bij de dagtochten gaan we zoveel mogelijk van uw wensen uit maar het kan zo zijn dat de wind zo staat dat die bestemming niet haalbaar zal zijn. De schipper zal met u overleggen.

Kleding: Houd er rekening mee dat uw kleren vies kunnen worden. Daarnaast moet niet vergeten worden dat het op het water behoorlijk fris en wisselvallig kan zijn.

Sanitair: Er is geen toilet aanwezig, wel een emmer als u echt nodig moet.


Stuur e-mail* Invoer verplicht
SHWE